El que et dius importa. El que dius a qui et rodeja també.

Es per això que els psicòlegs i coachs sovint treballem també amb afirmacions positives. La idea és que allò que pensem determina com ens sentim i malgrat hi ha situacions o aspectes que no "arreglarem" sols fent aquest tipus d'exercici, les afrimacions positives sempre sumen punts a favor del benestar.

Les habilitats de pensament positiu comencen amb un diàleg intern positiu (utilitzar la veu que tenim dins per expressar pensaments positius sobre nosaltres mateixes, la situació o els nostres fills/es). Aquesta estratègia no és sols beneficiosa a nivell de benestar emocional sinó que també ens ajuda a crear-nos patrons de pensaments positius a través dels quals potenciem la mentalitat de creixement.

Així que comparteixo una llista de 37 afirmacions positives que serveixen tan per adults com per educar als infants.

llista de 37 afirmacions positives 

Llegiu-la, sentiu amb quines afirmacions us sentiu més identificades i amb quines no, escolliu quina us pot ajudar avui, aquesta setmana o quina creieu que és la que més heu de potenciar. Llavors, guardeu-vos-la a la ment i al corason, com un tresor i feu-la present al vostra dia a dia repetint-vos-la, internament (o en veu baixeta) a vosaltres mateixes. D'aquesta forma tan senzilla estareu potenciant el vostre benestar personal.