Totes les persones del món tenim por, sentim ràbia, enveja, culpa, amor... totes hem tingut desigs vergonyosos i pensaments dolents. Totes. Això ens fa persones i en això som totes iguals, però hi ha una diferència important entre nosaltres, no a totes ens han ensenyat a gestionar-ho.

ad litteram és un blog sobre benestar psicològic i emocional on t'aporto eines i recursos perquè puguis aprendre  a gestionar de la millor manera possible les teves emocions.

Sóc la Gemma Calmet

Psicòloga, terapeuta i coach i fa més de 7 anys que treballo al meu propi despatx acompanyant a persones valentes cap els seus objectius. A través d'aquest blog, si ho vols, t'acompanyaré també a tu.

Per què ad litteram?

Quan buscava nom pel blog (també per l'Instagram i el Podcast) vaig escollir ad litteram perquè és una locució llatina que significa "a la lletra".

Les lletres son per mi el que les fustes, puntes i serres a un fuster. Treballo amb les paraules. Les observo, escolto, comprenc i retorno perquè és a través de les paraules que les persones ens expliquem, emocionem i vinculem i és per això que ad litteram em va semblar un nom ben adequat.

lletra a lletra construïm històries de benestar

Què és ad litteram?

És una capsa virtual on hi comparteixo exercicis, eines, reflexions i recursos sobre creixement emocional i benestar perquè els tinguis quan vulguis.

Molt benvingudes al blog, persones valentes!