Si et trobes amb la sensació que tens mil coses per fer i no en fas cap del tot. Que no saps per on començar i que només d'imaginar el que t'espera ja t'agafa el #maldesantvicto, aquest post és per tu.

Avui comparteixo un exercici que serveix per organitzar-nos de manera funcional segons objectius i projectes.

1. Els projectes

Fes una llista dels projectes que estàs duent a terme.Comencem pel començament ;) planificar per objectius i projectes en primer lloc és saber clarament quins son els nostres projectes.


Photo by Thought Catalog / Unsplash

2. Els resultats esperats

Marca't resultats esperats per cada projecte a 6 mesos o un trimestre a la vista. En aquest cas acceptem com a "objectiu" resultats esperats. Omple l'última columna continuant la frase "si el que depen de mi va bé..."

Graella-d-objectius-i-planning

3. Anota esdeveniments vitals importants

Si algun mes tens una tasca que preveus/vols que ocupi molt temps (dies sencers) anota-la, així aquella graella ja quedarà ocupada i no planificarem en fals.

Exemples d'aquest tipus de tasques són: les vacances, fires a les quals volem assistir o formacions i congressos.

4. Omple la graella d'objectius #adlitteram

Primer omple la primera columna (projecte) i després l'última (resultats). Quan tinguis el principi i el final fets, vés omplint la graella de dreta a esquerra (important!, no provis d'omplir-la en l'ordre "normal" d'escriptura, sempre de dreta a esquerra).

La pregunta que has de fer-te per anar omplint cada casella és (seguint l'exemple que veiem): Per tal que al juny pugui recordar a possibles interessats la info. sobre els punts d'interès, què he d'haver fet al maig?