Allò que pensem és molt més rellevant de què podríem imaginar-nos. Per què?, doncs perquè el pensament genera el marc mental a través del qual interpretem la realitat i a nosaltres mateixes.

woman with white background
Photo by Ansley Ventura / Unsplash

Per posar un exemple: si pensem que sols les altes poden ser guapes i som baixes: mai ens sentirem realment guapes perquè ens exigim un requisit a nivell de creença que, a part de fals, és inassumible (per més plataformes o talons que portem).

Allò que pensem determina el món que vivim.

Atenció!,el pensament canvia la interpretació que fem del món, no el món. Vull dir que per molt que pensi que tinc els ulls blaus o que em concentri en fer un mortal endavant, ni tindré els ulls blaus no faré el mortal... la realitat serà la mateixa: el ulls del mateix color i la meva agilitat i força física no hauran variat gaire.

Doncs si no canvia el món, per perquè val la pena treballar la manera de pensar?

Doncs perquè si canviem la nostra interpretació del món, canviem el nostre món i per tan som capaces d'interactuar-hi d'una manera que ens aporti major benestar i ens connecti més a qui som

Com fer-ho

A continuació presento un seguit de pensaments "típics" que ens allunyen del benestar i la proactivitat i un suggeriment de com podríem fer-lo "millor".

pensaments-2